veilige communicatie

Onze communicatieoplossingen zijn onlosmakelijk verbonden met het internet. Dat brengt risico’s met zich mee. Wij zien het als pionier onze taak om de vrijheid van personen te beschermen. Dat geldt voor zowel personen die bewust als personen die onbewust gebruik maken van Speakup-diensten. Security en privacy staat daarom bij ons hoog op de agenda.

Wij ontwikkelen onze eigen veilige diensten. Daardoor kennen we onze oplossingen door en door en weten we precies wat er technisch plaatsvindt. We zijn ons zeer bewust van hoe we de veiligheid van onze datastromen kunnen bewaken.

lees meer

wat drijft ons?

We hebben een goede drijfveer om ons hard te maken voor veilige communicatie. Privacy en security zijn namelijk nauw verbonden met onze vier kernwaarden: Technologie, Ondernemerschap en Ambitie, Maatschappelijk betrokken en Vrijheid. Het zit in ons DNA. Wil je weten hoe? Lees de blog van onze Security Officer.

lees de blog

privacy en security

Wij hebben ons verschillende keren (succesvol) in de strijd geworpen vóór bescherming van privacy. Bijvoorbeeld in diverse procedures tegen de toenemende datahonger van de Staat. Als pionier hebben we deze in samenwerking gevoerd met partijen als Bits of Freedom en Privacy First. We zijn dan ook altijd op zoek naar partijen met hetzelfde DNA.

 

lees de blog