partner worden

Wij geloven in de kracht van het samenwerken met partners. Samen kunnen wij klanten de beste oplossingen bieden om hun bereikbaarheid te verbeteren. Als partner houd je je eigen klanten in beheer, heb je een stabiele dienstverlening en krijg je persoonlijke betrokkenheid van ons. Klinkt dat goed? Ga dan met ons het avontuur aan!

Wij bieden:
  • Trainingen

  • Stabiele dienstverlening

  • SIA (Speakup Informatie Assistente)

  • Partner portaal voor facturering en aanvragen
  • Aantrekkelijk verdienmodel

  • Commerciële voordelen
ik wil samenwerken

samen pionieren

De kracht van goede dienstverlening zit volgens ons voor een groot deel in persoonlijk contact. Maar, wel in balans met zelfstandig werken en eigen regie. Zo krijg je je eigen sales verantwoordelijke en een technisch consultant. Maar het blijft daar niet bij, heel team Speakup staat voor je klaar. Samen zullen we jou op de beste manier helpen!

Daarnaast snappen wij ook dat je zelfstandig wilt werken. Daarom hebben wij voor jou als partner SIA: Speakup Informatie Assistente. Een platform waarop jij servicevragen kunt stellen, maar ook heel veel kunt vinden in onze kennisbank. Zo ben jij snel geholpen met jouw vraagstuk!

ik wil partner worden

verschillende pioniers

Wij werken samen met verschillende pioniers. En bij elke pionier komen weer verschillende mogelijkheden kijken. Zo werken we samen met agenten die onze oplossingen verkopen onder de naam Speakup. En wil je Speakup als product toevoegen onder je eigen vlag als whitelabel? Dan kan dat ook! Het is maar net waar jouw voorkeur ligt als VoIP reseller. Samen zoeken we naar de beste samenwerking!

ik wil samenwerken