wij zijn Speakup

Een technische club met VoIP-telefonie experts, die nadenkt over jouw bereikbaarheid.

onze pioniers

Service Delivery Coördinator
Don
Software Specialist
Friso
Calculator / Data-analist
Gertjan
Bedrijfsjurist
Jarno
Klantadviseur
Quinten
Technisch Consultant
Jan
Visionair
Florian
Netwerkspecialist
Nick
Software Specialist
Arjan
Partneradviseur
Albert

ISO/IEC 27001:2013 is een norm welke geheel gericht is op de beveiliging van al uw bedrijfsgegevens en de aan jouw ter beschikking gestelde vertrouwelijke gegevens van uw klanten. Het lekken van gegevens kan leiden tot ernstige financiële schade en aantasting van het bedrijfsimago.

De structuur van de norm is gebaseerd op de ISO 27001 norm. De nieuwste versie is ISO/IEC 27001:2013.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een onafhankelijke toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. ACM houdt toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren en het consumentenrecht.

Advocating before the Federal Communications Commission (FCC), the White House and Congress, CCA works to ensure that our members’ voices and views are heard not only by policymakers but also by the media, third parties and throughout the entire wireless industry.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Het is belangrijk dat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten. En dat de markten op een duidelijke en eerlijke manier werken.

Vereniging COIN is een samenwerking van Nederlandse aanbieders van elektronische communicatiediensten en -netwerken. Zij helpt haar leden, zoals Speakup, te voldoen aan een aantal wettelijke en (zelf)gereguleerde verplichtingen.