videovergaderen: meet.speakup.nl

gereed

V 1.00

Videodiensten zijn niet meer weg te denken uit de huidige situatie. Videobellen gaat een hele tijd terug, van postzegelformaat bellen over ISDN tot virtual reality. De afgelopen tijd is videobellen in een stroomversnelling gekomen door COVID-19, waardoor iedereen digitaal ging communiceren. 

Wij zijn hier ook mee bezig en omarmen videobellen als een manier van hedendaagse communicatie. We hebben bijvoorbeeld het pakket Jitsi Meet draaien, en dit platform stellen we ook open voor publiek. Want vrijheid en veiligheid van communicatie betekent ook dat jij je vertrouwd moet voelen bij wie de communicatie voor jou realiseert. Wij denken dan aan hosting in Nederlandse datacenters, zonder harvesting van jouw data. Wij geven namelijk graag een andere draai aan de uitspraak: als je de dienst gratis kunt gebruiken, dan ben jij het product.  

Natuurlijk zijn wij ook bezig met de toekomst van videobellen. We denken na over de waarde die wij als communicatie-experts kunnen toevoegen, zoals inbelnummers, opname- en opslagmogelijkheden, aanvullende platformen voor webinars etc. Daar spelen en experimenteren we mee. En dit doen we graag samen met jou! Want wij geloven in het bundelen van krachten.  

Klik hier om naar onze Jitsi-omgeving te gaan.

makkelijker en handiger

Om het gebruik van Speakup Meet/Jitsi nog makkelijker te maken, kan je ook gebruik maken van een aantal extra toepassingen die we hieronder met je delen. Overigens zijn deze apps niet door Speakup ontwikkeld, maar we willen je deze nuttige toevoegingen op onze diensten niet onthouden.

add-on 1: download jitsi op je mobiel

In de app store van jouw Android of iPhone kan je de Jitsi-app vinden. Met deze app heb je een laagdrempelige gebruikservaring zonder gepruts met browsers en linkjes invullen. Stel de app in en maak eenvoudig gebruik van ons Speakup Meet platform.

Je vindt de Jitsi app in de app stores:

add-on 2: nodig uit via outlook

Gebruik je Speakup Meet vaker en wil je makkelijk vanuit Outlook/Exchange uitnodigingen met Meet-link versturen, dan is deze add-on iets voor jou:

Jitsi link toevoegen in Outlook

Je kunt deze add-on hier downloaden:

deel je ervaring

Hopelijk heb jij net zo’n fijne ervaring met Speakup Meet als wij. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jouw ervaring. Daar kunnen wij namelijk weer mee aan de slag. Dus deel vooral je ervaringen met ons door een mailtje te sturen. Veel plezier met het ontdekken van Speakup Meet!

gepubliceerd op 7 juli 2021
systeemeisen

Versie: 1.00

OS: Recente PC, webbrowser met webRTC support (beste ervaring met Chrome, Chromium, Edge)

Release: 11 juli 2021