onze werkwijze

Bij Speakup zijn we vanuit onze technologische drijfveren constant bezig met ontwikkeling. Hoe ziet zo’n proces eruit? Hoe kom je tot een oplossing? We geven je een kijkje achter de schermen.

van idee naar oplossing

Als bedrijf hebben we van vroeger uit een technisch DNA en een voorliefde voor nieuwe (communicatie)technieken. Al bijna 20 jaar gaan we de uitdaging aan om communicatietechnieken in juiste banen te leiden. Ook houden we ons bezig met ontwikkelen en integreren van deze technieken.

Het component van ‘open source‘ is altijd van grote waarde binnen ons team. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om rekening te houden met open source op een veilige en betrouwbare wijze voor gebruikers.

wat drijft ons?

Privacy en security zijn nauw verbonden met onze vier kernwaarden: Technologie, Ondernemerschap en Ambitie, Maatschappelijk betrokken en Vrijheid. Het zit in ons DNA. Wil je weten hoe? Lees de blog van onze Security Officer.

Wij hebben ons verschillende keren (succesvol) in de strijd geworpen vóór bescherming van privacy. Bijvoorbeeld in diverse procedures tegen de toenemende datahonger van de Staat. Als pionier hebben we deze in samenwerking gevoerd met partijen als Bits of Freedom en Privacy First. We zijn dan ook altijd op zoek naar partijen met hetzelfde DNA.

kom in contact